Ελαιόλαδο

Ελαιόλαδο

Ελαιόλαδο αρωματισμένο με πυρήνες βερίκοκου

Από Μεγαρίτικη ελιά. Μια ελιά παντός καιρού με άριστο ελαιόλαδο συνδυασμένη πολυδύναμα υπέροχα, με πυρήνα βερίκοκου, το μεγαλύτερο σύμμαχο του οργανισμού στη θωράκιση του απέναντι στον καρκίνο.

Συσκευασία:  Γυάλινη Φιάλη 100ml και 500ml

Το συνοδευτικό που εξυψώνει με την γεύση του οποιοδήποτε φαγητό και προάγει την καλή υγεία με μόνο ένα κουτάλι της σούπας ανά μερίδα. Ότι καλύτερο μπορείτε να βάλετε στην γευστική σας καθημερινότητα και το πλέον βασικό συστατικό της μεσογειακής διατροφής.

Ελιά Μεγάρων: Μία Ελιά με μεγαλομέτριο καρπό, που έχει διπλή χρήση. Συλλέγεται για την παραγωγή λαδιού πολύ καλής ποιότητας, δηλαδή λειτουργεί σαν λαδοελιά αλλά και σαν επιτραπέζια. Μπορεί να είναι πράσινη ή μαύρη και έχει άριστη αντοχή στο κρύο και τον καύσωνα. Την έχετε σίγουρα ακούσει σαν Βοβωδίτικη,, Περαχωρίτικη, Λαδοελιά, η Χουρμαδολιά. Ποικιλία διαδεδομένη στην Αττική , στην Βοιωτία (Παρνασσό),την  Εύβοια και την Φθιώτιδα.

Στο ελαιόλαδο από τις μεγαρίτικες ελιές διακρίνουμε φρούτο και χορτάρι στη γεύση, με στοιχεία ανθών και αχλαδιού στο άρωμα. Δίνει άριστη ποιότητα λαδιού που έχει σχεδόν μηδενική οξύτητα και δικαίως ονομάζεται έξτρα παρθένο.

Πυρήνας βερίκοκου, εκτός από το άρωμα περιέχει βιταμίνη Β17,γνωστή και σαν αμυγδαλίνη. Πρόκειται για την κατεξοχήν αντικαρκινική βιταμίνη, με ιδιαίτερα έντονες προληπτικές ιδιότητες.

Ξεκινήστε την ημέρα σας με μία κουταλιά λάδι αρωματισμένο με πυρήνα βερίκοκου και υποστηρίξτε την άμυνα του οργανισμού σας τροφοδοτώντας τον με μια πολυδύναμη υπερτροφή.