Μαρμελάδα Ιπποφαές με Χαρουπόμελο

Μαρμελάδα Ιπποφαές με Χαρουπόμελο

Μαρμελάδα Ιπποφαές με Χαρουπόμελο

Πολυβιταμινούχα μαρμελάδα με Ελληνικό Ιπποφαές που καλλιεργείται χωρίς την χρήση φυτοφαρμάκων, με προσθήκη Χαρουπόμελου πλούσιου σε ασβέστιο.

Συσκευασία: 212 ml.

Ιδιαίτερα εύγευστη συνταγή με το χαρακτηριστικό πορτοκαλί χρώμα του ιπποφαές & με μόνο 3 λεπτά βράσιμο κατά την παρασκευή της, για την αποφυγή απώλειας βιταμινών. Η προσθήκη του χαρουπόμελου της δίνει μια ιδιαίτερη γεύση κάνοντας την ιδανική για το πρωινό σας.

Ειδικότερα, η Μαρμελάδα Ιπποφαές με Χαρουπόμελο, παρασκευάζεται με:

  •  60% Ελληνικό Ιπποφαές
  •  40% Ελληνικό Χαρουπόμελο

Χωρίς συντηρητικά, με πηκτίνη από μήλα και εσπεριδοειδή, για την καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Μια πολύ γευστική επιλογή μαρμελάδας κατάλληλη για όλη την οικογένεια. Η Μαρμελάδα Ιπποφαές με Χαρουπόμελο θα δώσει σε εσάς και τα παιδιά σας το ασβέστιο και όλες τις βιταμίνες και την ενέργεια που χρειάζεται καθημερινά ο οργανισμός. Η πηκτίνη από μήλα και εσπεριδοειδή που περιέχει, βελτιώνει το λιπιδικό κλάσμα κάθε ατόμου βοηθώντας στην δέσμευση των λιπών, ενώ ταυτόχρονα δίνει ένα ευχάριστο αίσθημα πληρότητας, διευκολύνοντας ταυτόχρονα την καλή λειτουργία του εντέρου.

Μάθετε περισσότερα για τα οφέλη του ιπποφαούς.

Τα οφέλη του χαρουπόμελου στη διατροφή μας

Το χαρουπόμελο αποτελεί μια μεγάλη πηγή Ασβεστίου, βοηθάει στην δυσκοιλιότητα, γλυκαίνει και ομορφαίνει.

Το σιρόπι του προέρχεται από το χαρούπι ή ξυλοκέρατο – χοντρός, δερματώδης καρπός, γεμάτος από μια πυκνή αλευρώδη σάρκα με γλυκιά γεύση χρώματος κίτρινου ωχρού.

Είναι εξαιρετικά θρεπτική τροφή, πλουσιότερο σε ασβέστιο ακόμα και από το γάλα (350mg ανά 100γρ), ενώ περιέχει φώσφορο, υδατάνθρακες, βιταμίνες Α και Β, πρωτεΐνες και πολλά μεταλλικά στοιχεία. Έχει την ιδιότητα να καταπραΰνει το στομάχι, βοηθώντας στην ομαλή λειτουργία του εντέρου και χρησιμοποιείται ως γλυκαντική ουσία σε διάφορα παρασκευάσματα (δημητριακά, γλυκά και ροφήματα).

Το χαρουπόμελο αποτελεί επίσης πλούσια πηγή σιδήρου, μαγνησίου, καλίου και ριβοφλαβίνης ενώ έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο.

Η τακτική κατανάλωση

  • καταπραΰνει πόνους στο στομάχι
  • συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία των εντέρων
  • καταπολεμά τη δυσκοιλιότητα και την οστεοπόρωση
  • ενδυναμώνει τον οργανισμό κατά το κρυολόγημα