Πολυδύναμα Φυτά Θήβας

Ονομάζομαι Σωτήρης Ρουμάνης και είμαι απόφοιτος του ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας Χαλκίδας . Ωστόσο οι συνθήκες στην χώρα μας με την οικονομική κρίση, αλλά κυρίως το πάθος μου για την ενασχόληση με την φύση με οδήγησαν στην καλλιέργεια του ιπποφαούς ως την πιο ιδανική .

Κατέληξα στην συγκεκριμένη καλλιέργεια γιατι το ιπποφαές είναι ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό φυτό, με εξαιρετικά μεγάλη αντοχή στις χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος και μπορεί να καλλιεργηθεί σε πολλούς τύπους εδαφών.

Τα οφέλη του καρπού του αναρίθμητα:

Έτσι σιγά σιγά δημιουργήθηκε το όνειρο …

Το κτήμα στον Αμπελoχώρι Θήβας ένα χωριό 6 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Θήβας . Ο δημιουργός της, Ρουμάνης Σωτήρης έχει αφοσιωθεί στην καλλιέργεια ιπποφαούς ,κράταιγου και ελιάς ενώ συνεχώς πειραματίζεται με νέα είδη υπερτροφών όπως αρώνια, γκοτζι μπερι, ρόδι, ρίγανη, τσάι βουνού θυμάρι λεβάντα.

Με όπλα μου τα πτυχία μου και την επαγγελματική μου εμπειρία κατάλαβα έγκαιρα πως ο μόνος τρόπος να πετύχω επαγγελματικά είναι να μετατρέψω το πάθος τους για τη φύση σε μόνιμη ενασχόληση.

Πολυδύναμα Φυτά Θήβας.

Η εταιρεία Πολυδύναμα Φυτά Θήβας ιδρύθηκε το 2013 με σκοπό να κάνει ευρέως γνωστές τις υπερτροφές και τα πολύτιμα οφέλη τους στον Ελλαδικό χώρο, επιδιώκοντας μακροχρόνιες σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης παρέχοντας σας καινοτόμα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Στόχος των Πολυδύναμα Φυτά Θήβας είναι να εντάξουμε όλα τα πολύτιμα οφέλη των υπερτροφών στην καθημερινότητά μας, μέσω της ενσωμάτωσης αυτών σε απλά καθημερινά προϊόντα.

Ο καρπός των Πολυδύναμων Φυτών Θήβας συλλέγεται με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα από τα φυτά μας κατόπιν μεταποιείται άμεσα ώστε να διατηρεί αναλλοίωτες τις ωφέλιμες ιδιότητες του. Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που μας δείχνετε. Για εμάς, αποτελούν την κινητήριο δύναμη για να συνεχίζουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό Για Εσάς…

Με εκτίμηση Πολυδύναμα Φυτά Θήβας