Πολυδύναμα Φυτά

Πολυδύναμα Φυτά

Η αγάπη μου για την υγιεινή διατροφή και τα αγνά προϊόντα, με οδήγησαν στην καλλιέργεια της Γης. Οι καρποί της Ελληνικής Γης είναι το χρυσάφι της διατροφής.

Η προγονική μας ιστορία, από τα αρχαία χρόνια, ήταν αυτή που με καθοδήγησε στα πρώτα μου βήματα.

Στο κτήμα μου στο Αμπελοχώρι, έξι χιλιόμετρα έξω από την Θήβα, καλλιεργώ Ιπποφαές, Κρατιγό και Ελιές και δημιουργώ καινοτόμα προϊόντα με νέα είδη υπερτροφών και βότανα όπως την Ρίγανη, το Θυμάρι, την Λεβάντα και το Τσάι του βουνού.

Το πάθος μου για συνεχή δημιουργία μοναδικών και αγνών προϊόντων της Γης μου, με οδήγησε στην ίδρυση της επιχείρησής μου Πολυδύναμα Φυτά.

Η ανάγκη όλων μας, εξαιτίας της σύγχρονης fast food διατροφής, για υπερτροφές με πλούσια θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες,, είναι η κινητήριος δύναμή μας για την ποιοτική και συστηματική παραγωγή καινοτόμων προϊόντων.

Προϊόντων που σας εγγυώμαι ότι προέρχονται από τα φυτά μας, με άμεση μεταποίηση τους για την διατήρηση των ωφέλιμων και ευεργετικών συστατικών τους.

Ονομάζομαι Σωτήρης Ρουμάνης και σας προσκαλώ να γνωρίσετε την μεγάλη μας ποικιλία σε υπερτροφίες, να τις βάλετε στην καθημερινή σας διατροφή, γνωρίζοντας ότι μέσα σε κάθε μας προϊόν βρίσκεται κλεισμένη όλη μας η αγάπη και η φροντίδα για εσάς.