Φρέσκος φυσικός χυμός Ιπποφαές με ρόδι

Φρέσκος φυσικός χυμός Ιπποφαές με ρόδι 

Ένας δυναμικός συνδυασμός φρέσκων υπερτροφών, σε υπέροχο συνδυασμό γεύσης και ενέργειας, για το πλέον δυναμωτικό πρωινό ξεκίνημα όλης της οικογένειας.

Συσκευασία: 200 ml.
Τιμή:  3,5 €

Το Ιπποφαές περιέχει 190 ωφέλιμα συστατικά. Προσφέρει τόνωση ευεξία και ενέργεια.

Το Ρόδι είναι ιδιαίτερα θρεπτικό, με θεραπευτικές υπερδυνάμεις . Πλούσιο σε βιταμίνες (Α, C, Ε, φυλλικό οξύ), σίδηρο, κάλιο και φυτικές ίνες, αυτός ο κόκκινος καρπός, έχει  λίγες θερμίδες.

Και οι δύο πολυδύναμες υπερτροφές, βοηθούν στην αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων του οργανισμού  αλλά δρουν και προληπτικά με συχνή χρήση.

Εντάξτε την κατανάλωση του φυσικού χυμού μας στην καθημερινές διατροφικές συνήθειες της οικογένειάς σας και απολαύστε τα οφέλη τους.

Σύμμαχος στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και του νευρικού συστήματος. Βοηθά στη ρύθμιση του μεταβολισμού, την αντιμετώπιση της υπερπλασίας του προστάτη και των παθήσεων του συκωτιού. Σημαντικό βοήθημα για την αντιμετώπιση παθήσεων όπως, η ελκώδης κολίτιδα, η οισοφαγίτιδα και η νόσος του CROHN. Ενισχύει την προστασία από καρδιαγγειακά προβλήματα (μείωση του σακχάρου στο αίμα, προστασία των αγγείων και ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος), την αποτοξίνωση του οργανισμού και την αντιμετώπιση της πρόωρης γήρανσης. Δυνατός σύμμαχος στην αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων.

Βοηθά στην καταπολέμηση ορισμένων μορφών καρκίνου (μαστού, δέρματος και προστάτη) και στην οστεοαρθρίτιδα. Έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την πλάκα στις αρτηρίες και αυξάνει την καλή χοληστερόλη, συνδράμει στην ομαλή λειτουργία του εντέρου και γίνεται σύμμαχός σας στη μάχη για τα περιττά κιλά.

Μάθετε περισσότερα για τα οφέλη του ιπποφαούς.