Χυμός Ιπποφαές με βότανα

Χυμός Ιπποφαές με βότανα

Χυμός Ιπποφαές με βότανα

Δημιουργήσαμε για εσάς ένα φυσικό ενεργειακό ποτό, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, για την κάλυψη των αυξημένων απαιτήσεων μίας εντατικής προπόνησης.

Τόνωση με πολυδύναμα φυτά. Ιπποφαές, Μέλι, Αλόη, Τζίντζερ, Κουρκουμά, Τριβόλι και Άγριο Τριαντάφυλλο. Το ιδανικό ρόφημα για να αποδώσει το μυϊκό σας σύστημα μέχρι και το τελευταίο λεπτό σε μία ιδιαίτερη απαιτητική προπόνηση.

Συσκευασία: 60 ml.

Εάν σας έχει τύχει να βρεθείτε στη μέση μίας προπόνησης έχοντας ξεμείνει από ενέργεια ή εάν αισθάνεστε πως «καταρρέετε» μετά τον αγώνα, τότε το κατάλληλο ενεργειακό ποτό θα σας ενυδατώσει, αναπληρώνοντας τους ηλεκτρολύτες σας, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα το μυϊκό σας σύστημα.

Η προπόνηση χωρίς τη κατανάλωση ενεργειακών ποτών αποτελεί τους βασικότερους λόγους της σταδιακής εξάντλησης του σώματος και μια από τις βασικότερες αιτίες μυϊκών τραυματισμών. Ιδιαίτερα σε αγωνίσματα αντοχής ή σε συνθήκες παρατεταμένης προπόνησης, εξαντλούνται τα φυσικά ενεργειακά αποθέματα γλυκογόνου των μυών με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται ισχυρή αφυδάτωση.

Παράλληλα, η σταδιακή εξάντληση της γλυκόζης του αίματος αποφέρει πτώση των εγκεφαλικών λειτουργιών, αδυναμία συγκέντρωσης και λανθασμένες αντιδράσεις του αθλητή, οι οποίες εντείνονται όσο περισσότερο διαρκεί η αθλητική δραστηριότητα.

Το Ιπποφαές που περιέχει το ενεργειακό μας ρόφημα αποτελεί την βασική πηγή ενέργειας λόγω των 190 ωφέλιμων συστατικών που περιέχει. Μεταξύ αυτών ωμέγα 3,6 και 7 λιπαρών οξέων. Περιέχει βιταμίνες Α, Ε και C ,βιταμίνες του συμπλέγματος Β, όπως βιταμίνη Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, βιοτίνη και φολικό οξύ. Αποτελεί πηγή β-σιτοστερόλης και φλαβονοειδών, όπως είναι η κουερσετίνη, καθώς και πηγή καμφερόλης, Ηippophaeosides A-C και Ηippophins C-F, οι οποίες μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί μόνο στο ιπποφαές.

Το Μέλι δίνει την άμεση ενέργεια, μια τονωτική ένεση, την οποία έχει ανάγκη το σώμα σας όταν γυμνάζεται.

Το Τριβόλι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό βότανο που βοηθά στην αύξηση της φυσικής αντοχής. Προωθεί την ανάκαμψη μετά από την έντονη φυσική κόπωση. Είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των αθλητών. Σημαντικό επίσης είναι ότι χρησιμοποιείται και ως βοηθητικό για την αύξηση της μυϊκής μάζας και την ενδυνάμωση των μυών.

Ο κουρκουμάς έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και ανακουφίζει από τους πόνους της φυσικής δραστηριότητας.

Το τζίντζερ, προστατεύει  με τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.

Η πόσιμη αλόη, είναι αυτή που δίνει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες στο αθλητικό ποτό σου.

Το Άγριο Τριαντάφυλλο αποτελεί μια πλούσια πηγή σε ωμέγα 3, 6, 9 λιπαρά οξέα, βιταμίνες Α, C και Ε καθώς και σε λινολεΐκό και λινολενικό οξύ. Τονώνει, ενισχύει και ενδυναμώνει τα όργανα και ολόκληρο τον οργανισμό δίνοντας ένα αίσθημα ευεξίας.

Μάθετε περισσότερα για τα οφέλη του ιπποφαούς.